ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» 2614001650 6942872583

  • ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

    Η PatrasWeb ειναι μια εταιρεία οπου δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής
  • ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

    ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, E-SHOP, ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ, ΔΙΚΤΥΑ, QR CODES , SOCIAL NETWORKS
  • Projects all over the World

    Greece, United Kingdom, Germany, USA, Romania, Poland, Sweden, Bulgaria, Norway, Albania, North Macedonia, Ukraine, Sweden
prev next

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κατασκευή αλλά και ανακατασκευή στατικών ιστοσελίδων, δυναμικών ιστοσελίδων αλλα και e-shop στα πιο οικονομικά πακέτα τις αγοράς.

Applications IOS Android

Όλοι πλέον γνωρίζουμε την διείσδυση των νέων εφαρμογών στην καθημερινότητα μας μέσω i- phone και smartphones.

Προώθηση SEO - Google

Search engine optimization. Το SEO με λίγα λόγια είναι ολα εκείνα τα στοιχεία τα οποία θα πρέπει να διαθέτει μια ιστοσελίδα προκειμένου να εμφανίζεται ψηλά στις μηχανές αναζήτησης.

Κατασκευή Banner

Είναι μια μορφή διαφήμισης που χρησιμοποιείται για να προσελκύσει επισκέπτες προς την ιστοσελίδα σας. Δηλαδή είναι μια εικόνα γραφικών που δημιουργούμε για να διαφημίσουμε την ιστοσελίδα σας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΠΑΤΡΑ

QR CODE - Quick Response Code

Η συγκεκριμένη τεχνολογία σας επιτρέπει με μία απλή κίνηση της κάμερας του κινητού σας, πάνω στο QR Code που υπάρχει τυπωμένο ή στην οθόνη του υπολογιστή, να έχετε πρόσβαση σε ιστοσελίδες, εικόνες, βίντεο, κείμενο και άλλες πληροφορίες. Τα QR Codes είναι τα barcodes του 21ου αιώνα: παρέχουν κωδικοποιημένες πληροφορίες και δεν απαιτούν ειδική συσκευή. Είναι αναγνώσιμα από όλες τις συσκευές που διαθέτουν κάμερα και σύνδεση στο Internet. Οι κωδικοποιημένες πληροφορίες μπορεί να είναι σταθερές είτε να μεταβάλλονται δυναμικά όπως οποιαδήποτε σελίδα στο web.

Τι ειναι τα QR Codes

Τα QR Codes είναι στην πραγματικότητα ότι και τα barcodes αλλά είναι αναγνωρίσιμα από κάθε συσκευή που ενσωματώνει κάμερα και σύνδεση με το Internet. Από την ανάλυση του QR Code προκύπτει κείμενο που μπορεί να φτάσει μέχρι 4 χιλιάδες χαρακτήρες, συνοδευόμενο από φωτογραφίες και video. Φανταστείτε ότι διαβάζετε ένα κείμενο που σας έδωσε ο καθηγητής σας και θέλετε να επισκεφθείτε μια ιστοσελίδα - πηγή ή ένα βίντεο που αναφέρει, από το κινητό ή το tablet pc σας. Αυτό που θα κάνατε ήταν να πληκτρολογήσετε την αναγραφόμενη διεύθυνση. Τώρα όμως αρκεί να ανοίξετε το κάλυμμα της κάμερας του κινητού σας, την φέρνετε πάνω στην “εικόνα” χωρίς να χρειαστεί να τραβήξετε φωτογραφία. Το κινητό σας αντιλαμβάνεται την ύπαρξη του QR Code και σας ρωτά αν θα θέλατε να μπείτε στο site!

Τι πρέπει να κάνετε Για να μπορείτε να σκανάρετε ένα QR Code θα πρέπει να έχετε ένα smartphone ή ένα tablet pc με ενσωματωμένη κάμερα και σύνδεση στο internet (πάντα προσέχουμε την χρέωση που μπορεί να έχουμε από τον πάροχο της κινητής τηλεφωνίας αν χρησιμοποιούμε σύνδεση 3G. Προτιμήστε την Wi-Fi σύνδεση του σπιτιού σας ή κάποιο δημόσιο δωρεάν Wi-Fi hot spot). Κατεβάζετε μία εφαρμογή στο κινητό σας συμβατή με QR Code. Υπάρχουν δωρεάν εφαρμογές για iOS και Android. Εντοπίζετε το QR Code που σας ενδιαφέρει (τυπωμένο ή σε οθόνη Η/Υ) Ανοίγετε την σχετική εφαρμογή και στρέφετε την κάμερα σε αυτό

Το κινητό αναγνωρίζει αυτόματα τον κώδικα και ζητάει σύνδεση για να προβληθεί το περιεχόμενο (βίντεο, κείμενοι, ιστοσελδα κλπ)!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ 100%