ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» 2614. 001650, 694.28.72583

  • ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

    Η PatrasWeb ειναι μια εταιρεία οπου δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής με έδρα την Πάτρα.
  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

    Ολοκληρωμένες λύσεις για κατασκευή στατικών - δυναμικών ιστοσελίδων αλλα και e-shop
  • Δημιουργια Apillications

    Προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησης σας.
prev next

Applications IOS Android

Όλοι πλέον γνωρίζουμε την διείσδυση των νέων εφαρμογών στην καθημερινότητα μας μέσω i- phone και smartphones.

Προώθηση SEO - Google

Search engine optimization. Το SEO με λίγα λόγια είναι ολα εκείνα τα στοιχεία τα οποία θα πρέπει να διαθέτει μια ιστοσελίδα προκειμένου να εμφανίζεται ψηλά στις μηχανές αναζήτησης.

Κατασκευή Banner

Είναι μια μορφή διαφήμισης που χρησιμοποιείται για να προσελκύσει επισκέπτες προς την ιστοσελίδα σας. Δηλαδή είναι μια εικόνα γραφικών που δημιουργούμε για να διαφημίσουμε την ιστοσελίδα σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κατασκευή αλλά και ανακατασκευή στατικών ιστοσελίδων, δυναμικών ιστοσελίδων αλλα και e-shop στα πιο οικονομικά πακέτα τις αγοράς.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΠΑΤΡΑ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ στην PatrasWeb

 

Η PatrasWeb ειναι μια εταιρεία οπου δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής με έδρα την Πάτρα. Έχοντας σας γνώμονα να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Αναλαμβάνουμε την προβολή της επιχείρηση σας έχοντας την δυνατότητα να σας προσφέρουμε ιστοσελίδες υψηλής αισθητικής με σύγχρονες τεχνικές, καθώς κι άλλες υπηρεσίες πληροφορικής.

ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ;

Λόγω της οικονομικής συγκυρίας πλέον η νοοτροπία του καταναλωτή έχει αλλάξει όταν θέλει να βρει κάποια προϊόντα η υπηρεσίες πριν καταλήξει 100% θα ψάξει πρώτα στο internet για να πάρει μια ιδέα από τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών.

via GIPHY

Πλεονέκτημα έχουν οι επιχείρησεις που έχουν διαδυκτιακή παρουσία γιατί είναι ένας φθηνός τρόπος για να διαφημιστούν και να ξεπεράσουν τον ανταγωνισμό αλλά και να επεκτείνουν την λειτουργία της επιχείρησης τους.


ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ;

Η τιμή ενός δικτυακού τόπου μπορεί να ποικίλει σε μεγάλο βαθμό, ανάλογα με το ποσό που θέλετε να επενδύσετε άρα στην κυριολεξία το κόστος το διαμορφώνετε εσείς. Θέλετε μια απλή διαδυκτιακή παρουσία ή θέλετε να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό;

Τα πάντα εξαρτώνται από την πολυπλοκότητα και τον χρόνο της εργασίας που απαιτεί η κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Τέλος, έχετε τη δυνατότητα να κλείσουμε μια συνάντηση οπού δεν θα είναι δεσμευτική και θα μπορούμε να αναλύσουμε ποιές είναι οι ανάγκες της επιχείρησης σας.

 

 

 

PatrasWeb at facebook