ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» 2614001650 6942872583

Γιατι να επιλεξετε την Patrasweb

Γρηγορο, Ασφαλες, λειτουργικο

E-shop ή αλλιώς ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ουσιαστικά ένα αυτοματοποιημένο σύστημα ηλεκτρονικών πωλησεων οπού μειώνει το λειτουργικό κόστος, εξυπηρετεί όλο το 24ώρο και οι πελάτες σας θα μπορούν όπου και να βρίσκονται να παραγγέλνουν τα προϊόντα σας

Σήμερα όλο και περισσότερος κόσμος κάνει τις αγορές του μέσω Ίντερνετ, γεγονός που καθιστά την ύπαρξη ηλεκτρονικού καταστήματος απαραίτητη για μια επιχείρηση.
Ταυτόχρονα, η πληθώρα επιλογών για ηλεκτρονικές αγορές επιβάλει την κατασκευή ενός eshop με τις κατάλληλες προδιαγραφές, το οποίο θα ενισχύει την προσωπικότητα της επιχείρησης, αλλά και θα είναι φιλικό προς το χρήστη.
Τέλος, μεγάλη σημασία έχει η σωστή υποστήριξη των μηχανών αναζήτησης καθώς και η κατάλληλη προβολή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, ώστε να επιτευχθούν οι κατάλληλες μετατροπές των επισκεπτών σε πελάτες, με τους οποίους θα χτίσετε μια μακρόχρονη σχέση εμπιστοσύνης.
Στην Patrasweb, ειδικευόμαστε στην ανάπτυξη ηλεκτρονικών καταστημάτων (eshop) για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που είτε θέλουν να κάνουν το πρώτο τους βήμα στο χώρο, είτε επιθυμούν την αναβάθμιση του ήδη υπάρχοντος καταστήματος. Παρέχουμε προσιτά, αλλά ολοκληρωμένα πακέτα, χρησιμοποιούμε τις κατάλληλες τεχνολογίες και τις βέλτιστες πρακτικές για ένα γρήγορο, ασφαλές και λειτουργικό κατάστημα.

Μοντερνο Responsive Design

Είναι σημαντικό το Eshop σας να είναι προσβάσιμο και αναγνώσιμο, από όλες τις συσκευές καθώς σήμερα πάνω από 50% των χρηστών του διαδικτύου χρησιμοποιούν κινητές συσκευές και tablet.

Ταχυτητα Eshop

Όσο μεγαλύτερη είναι η καθυστέρηση στο άνοιγμα μιας ιστοσελίδας τόσο πιο πιθανό είναι να φύγουν οι επισκέπτες της. Όλα μας τα ηλεκτρονικά καταστήματα βελτιστοποιούνται, ώστε να φορτώνουν σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα.

Υψηλη Καταταξη (SEO)

Βελτιστοποιούμε τα Eshop μας έτσι ώστε να διαβάζονται εύκολα από τις μηχανές αναζήτησης όπως η google. Η βελτιστοποίηση αυτή καθώς και η επιλογή των κατάλληλων λέξεων κλειδιών οδηγούν σε υψηλότερες κατατάξεις σε σχέση με ανταγωνιστικά καταστήματα.

Ευκολη Χρηση

Στήνουμε τα Eshop μας σε OPENCART CMS, το οποίο είναι από τα πιο δημοφιλή κι εύχρηστα λογισμικά διαχείρισης. Επιπλέον, κάνουμε τις κατάλληλες προσθήκες και τροποποιήσεις ώστε να μπορείτε να κάνετε αλλαγές στο κατάστημα και τα προϊόντα σας, εύκολα και χωρίς περισπασμούς.

Συγχρονες Τεχνολογιες

Στην Patrasweb αναζητούμε συνεχώς τις βέλτιστες λύσεις για τις ανάγκες των πελατών μας. Χρησιμοποιούμε δοκιμασμένες αλλά σύγρονες τεχνολογίες και ακολουθούμε τις βέλτιστες πρακτικές ασφάλειας και ταχύτητας.

Αμεση ΕξυπηρΕτηση

Στην Patrasweb αναζητούμε σχέσεις εμπιστοσύνης όπου η δική σας επιτυχία είναι η δική μας θεμελίωση. Έτσι, είμαστε δίπλα σας για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί. Εκτός αυτού, όλα μας τα πακέτα περιλαμβάνουν δωρεάν τεχνική υποστήριξη καθόλη τη διάρκειά τους.