ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» 2614001650 6942872583

ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ

                           
                           
                           
                                                                                   

 

Κερδιστε εως και 5000 ευρω με 100% επιδοτηση για την κατασκευη του e-shop σας - ΕΣΠΑ

Επιτέλους αυτό που περιμένατε έφτασε. Η δυνατότητα σε μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις να αποκτήσουν το δικό τους επιδοτούμενο e-shop και να μπορέσουν να λειτουργήσουν την περίοδο του Lockdown. Από ότι φαίνεται από τις τρέχουσες εξελίξεις, δυστυχώς ο COVID19 θα αργήσει να φύγει, και η καραντίνα ήρθε για να μείνει!

Το πρόγραμμα ΕΣΠΑ που θα καλύπτει στο 100% όλα τα έξοδα για την κατασκευή, υποστήριξη και φιλοξενία ενός νέου e-shop λιανικής ανακοινώθηκε επίσημα ενώ το κονδύλι που αναμένεται για τον σκοπό αυτό θα ανέρχεται στα 80 εκατομμύρια ευρώ με λίγα λόγια, θα επιδοτηθεί η κατασκευή τουλάχιστον 16.000 νέων e-shops σε όλη την Ελλάδα!

Παράλληλα για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην παροχή υπηρεσιών ή χονδρική υπάρχει ήδη ενεργή δράση του ΕΣΠΑ για κατασκευή eshop «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων». 5000 ευρώ επιδότηση για κατασκευή – υποστήριξη e-shop

Από όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα η επιδότηση των 5000 ευρώ, θα αφορά όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για τον σχεδιασμό/κατασκευή την ανάπτυξη και την υποστήριξη ενός ολοκληρωμένου eShop. Η επιδότηση θα καλύπτει την κατασκευή και μερικώς υποστήριξη μέχρι το ποσό των 5000 ευρώ κατά 100%. Αυτό πρακτικά σημαίνει για εσάς ότι μέσα σε διάστημα το πολύ 15 ημερών θα έχετε το δικό σας ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα και θα μπορέσετε επιτέλους να ανοίξετε και πάλι την επιχείρηση σας εν μέσω lock down.

Γιατί να φτιάξω e-shop με επιδότηση;

To e-shop είναι μονόδρομος για την επιβίωση των επιχειρήσεων εν μέσω πανδημίας. Διατηρώντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, η επιχείρηση αποκτά συγκριτικό πλεονέκτημα αφού δεν απαιτείται φυσική παρουσία του πελάτη στο χώρο και μπορεί να ψωνίσει με ασφάλεια από το σπίτι του.

Φυσικά εσείς δεν πρέπει να δείτε την επιδότηση των 5000 ευρώ ως μια προσωρινή λύση για να αποκτήσετε e-shop και με σκοπό να επιβιώσει απλά η επιχείρηση σας. Πρέπει να το δείτε ως μια μοναδική ευκαιρία, να δοκιμάσετε κάτι νέο και να επεκτείνετε το δίκτυο πωλήσεων σας και σε ένα εναλλακτικό κανάλι πώλησης. Γιατί, σήμερα είναι ο Κορονοιός, αύριο μπορεί να είναι κάτι άλλο. Θα πρέπει ως επιχειρηματίας να είστε προετοιμασμένος για τις δύσκολες συνθήκες που θα αποτρέπουν τον πελάτη σας να φτάσει στο φυσικό σας κατάστημα. ΟΚ με πείσατε. Ποιο είναι το επόμενο βήμα;

Συνεπώς, επικοινωνήστε σήμερα κιολας μαζί μας να κανονίσουμε ένα ραντεβού (με φυσική παρουσία ή μέσω Viber 6942872583). This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σε συνεργασια με εξειδικευμενους Συνεργατες

θα σας προτεινουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο - πρόταση μαζί με το φάκελο υποβολής του ΕΣΠΑ που θα περιλαμβάνει ένα πλήρως λειτουργικό, χωρίς περιορισμούς, e-shop με πολλές έξτρα λειτουργίες και χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν σε άλλα e-shop, τεχνική υποστήριξη, φιλοξενία του e-shop για 1 χρόνο χωρίς κανένα επιπλέον κόστος πέρα του ποσού που θα καλύψει το ΕΣΠΑ!

Read more...